VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Socant: Peste 22.000.000 (de MILIOANE) de copii ucisi prin avort in Romania

Daca ii intrebi, romanii se considera crestini. Si asta nu de ieri, de alaltaieri, ci de 2,000 de ani, cel putin asa sustine biserica ortodoxa care este majoritara.
O stire pe care am citit-o zilele astea m-a cutremurat de-a dreptul. Conform Centrului de Calcul, Statistică Sanitară şi Documentare din Ministerul Sănătăţii in ultimii 50 de ani, mai exact intre 1958 si 2008, in Romania au fost ucisi, prin avort, nu mai putin de 22.178.906 de copii. O cifra uriasa tinand cont ca in prezent populatia Romaniei, dupa ultimul recensamant, are sub 20 de milioane de locuitori. Cifrele acestea sunt cele oficiale, care nu iau insa in calcul avorturile ilegale, ramase neinregistrate.
Vazand aceste date nu poti sa nu iti ridici niste semne de intrebare! Este sau nu Romania o tara de criminali? Cat de crestini mai suntem cand comitem astfel de fapte?! Ce a facut oare biserica in toata aceasta perioada si ce face in prezent (inafara de a cere retrocedarea averilor de la stat!)?
Ziarul Romania Libera a scris nu de mult un articol amplu despre subiectul zecilor de milioane de copii ucisi prin avort.

Comentarii