VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Premiul Rodica Baranescu decernat la Detroit

De curand a avut loc la Detroit, Michigan congresul 2017 al SAE (Society of Automotive Engineers) prilej cu care, în cea de-a doua zi a evenimentului, au fost decernate premiile de excelență SAE pe anul în curs. Printre acestea s-a numărat și Premiul Rodica Bărănescu (Award for Technical and Leadership Excellence), dedicat unor femei inginer care au avut rezultate excepționale în anul 2016. Premiul a fost atribuită anul acesta dipl. ing. Anita Burke, Vehicle Chief Engineer la Compania General Motors și dipl. Ing. Tara Travis, Fuel System Development Team Manager de la compania Cummins Inc.

La decernarea premiului a fost prezent pe scena și dipl. ing. Douglas Patten, președintele SAE International pe anul în curs.
Premiul Rodica Bărănescu, a fost stabilit în urma unei donații a prof. dr. Rodica Bărănescu, din Chicago, către SAE și decernat anul acesta pentru a 5-a oară.
Foto 4:
- Rodica Barănescu, președinte în anul 2000, absolvent al Politehnicii Bucuresti 1961, alături de Mircea Gradu, viitor președinte 2018, absolvent al Politehnicii București 1981
și Cutheyl Ogy, presedinte SAE 2002.

Comentarii