Pastorul Florin Ianovici: Victor Ponta nu iubeste Romania si romanii!

Unul dintre cei mai importanti lideri evanghelici, pastorul Florin Ianovici a postat azi pe Facebook un comentariu legat de faptul ca nu a putut vota! Iata ca se adevereste, daca mai era necesar, incapacitatea guvernului actual de a asigura posibilitatea ca romanii din diaspora sa voteze. 

"Am stat la rând în Arganda del Rey, Spania, pentru a vota și nu am reușit. A durat 5 ore pentru a ajunge să aplici ștamplila pe buletinul de vot. Am văzut ulterior reacțiile celor din diaspora și sufletul meu s-a înfiorat. Am cântărit atitudinea și comentariile premierului Victor Ponta și concluzionez: el nu iubește România și nici românii! Nu poți să arunci cuvinte jignitoare și să disprețuiești oamenii din diaspora. În fond realitatea unei țări guvernate de cei care au ucis orice speranță i-a alungat peste hotare. De aceea Victor Ponta a pierdut încrederea mea." Acesta ii mai indeamna pe romani sa mearga la vor si sa se roage pentru Romania. 

Comentarii

Timoteus a spus…
daca tot voia sa voteze, trebuia sa stea in tara… nu sa trancaneasca dupa ce se plimba!

dp meu de vedere acest pastoras NU ESTE UNUL dintre cei mai importanti, chiar daca este caiutat de multi... e subtire teologic!
Anonim a spus…
Tot subtirel esti si tu la minte,Timoteus ...


Anonim a spus…
Din punct de vedere a lui Timotei Dubei cel mai important predicator evanghelic este Daniel Branzai. Cautati-i pe youtube pe amandoi sa vedeti diferenta. In al doilea rand, Dubei, fiule, tu nu l-ai auzit pe Florin I. tinand studii biblice ci doar prezentand Evanghelia la cei care nu o cunosc. Daca ar fi prezentat-o intr-un jargon teologic mesajele lui nu si-ar fi atins scopul. Apoi, cand spunem "important" ne referim nu doar la popularitate (pe care Florin I, o are din plin daca te uiti la numarul de accesari a predicilor sale) dar si la modul cum isi expune mesajele. Ca sa poti expune mesaje persuasive pe intelesul tuturor, trebuie sa fii pregatit. Cei care au un limbaj de lemn si pe care tu ii consideri teologi nu stiu cati oameni conving prin expunerile lor seci. Dupa modul in care te exprimi (pastoras) se vede clar din ce grupare faci parte si nu e greu de dedus cine te-a inveninat cu spiritul acesta sectant. Tot ce nu este Baptist e fara valoare. Bine au stiut sa va spele pe creier!