VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Romanian Television Network Chicago la ceas aniversar



Televiziunea de limba romana din Chicago RTN (Romanian Television Network) a sarbatorit duminica, 20 de ani de existenta, de promovare a limbii, culturii, tradițiilor si spiritualității noastre romanești in Statele Unite. La eveniment au fost invitati si au luat parte romani din comunitate, lideri spitituali, de la diferite biserici romanesti evanghelice si ortodoxe din zona, dar si americani, care au avut diferite contributii si colaborari cu RTN de-a lungul anilor. Printre cei prezenti s-a numarat si consul general al Romaniei la Chicago, Excelenta Sa domnul George Predescu. Acesta a felicitat  longevitatea acestei institutii media romanesti, si-a transmis totodata un mesaj de salut din partea ambasadorului Romaniei la Washington D.C.
Evenimentul a continut un program muzical vocal si instrumental, un scurt istoric al celor 20 de ani, urmat apoi de mesaje de salut si incurajare, venite din partea invitatilor prezenti,  transmise direct de la microfon sau prin intermediul  mesajelor video inregistrate.


Mr. Jerry Rose

Invitatii au avut apoi parte de o masa festivă si recunoașterea publica a celor care de-a lungul timpului au contribuit sub diferite forme la promovarea si continuitatea acestui proiect media românesc. La eveniment a fost prezent si  TVR International reprezentat prin doamna Stela Nacu.
La final am cerut cateva impresii presedintelui televiziunii, colegului si prietenului Petru Amarei.

Comentarii