Gala penibilitatilor de la Los Angeles


Agramata domişoară, “profesoara” Mihaela Şerban, o face din nou de oaie la gala penibilităţilor din Los Angeles. După ce anul trecut a tras ţeapă la Las Vegas, acum şi-a găsit o altă gaşcă de fraieri să repete penibila gală, de data aceasta în California. Spun “ţeapă” pentru că după “celebra” gală din Vegas, doamna consul Lia Roberts (care a fost “scoasă la înaintare”) a trebuit să scoată din propriul buzunar mii de dolari pentru a plăti oalele sparte ale Mihaelei Şerban, adică toate cheltuielile neacoperite de invitaţii aduşi de aceasta să mănâce şi să bea pe gratis.

Informaţia mi-a fost confirmată la telefon zilele trecute, tocmai de către Domnia Sa, alături de o listă întreagă de alte matrapazlâcuri făcute de domnişoara Şerban. De obicei se zice că "ce faci în Vegas, rămâne în Vegas" , nu însă şi de data aceasta. O altă boacănă a fost faptul că invitaţia trimisă de doamna consul, personal pentru Şerban, pentru a-i facilita obţinerea vizei pentru SUA a circulat la mai multe persoane din anturajul ei pentru a obţine şi acestea viza. Cu toate că îi este jenă şi scârbă de această femeie cu numele de Mihaela Şerban, doamna consul mi-a promis că va trimite în curând un comunicat de presă în care va oferi în scris toate detaliile cu privire la această impostoare, care nu reprezintă România decât poate, în mintea ei bolnavă.



Plină de sine, Şerban se laudă singură, sau măcar încearcă să-i convingă pe diferiţi oameni din presa de la Bucureşti de fantomatica ei gală care poate, poate o va ajuta pe viitor în cariera ei "diplomatică". Mai mult ca sigur că partidul lui Diaconescu o va numi în vreun post de diplomat prin Congo, că în America de Nord, în niciun caz nu va ajunge! Sper însă, ca înainte ca cei de la Bucureşti să-i publice aberaţiile să facă bine să dea un telefon sau să scrie un e-mail doamnei consul din Vegas să afle detaliile de la gala din 2011, dacă nu cred ce-am scris noi. Răspunde ceva mai greu la e-mail, pentru că este foarte ocupată, dar o va face cu siguranţă.

Să vedem însă, ce minciuni şi aberaţii debitează această femeie. Un mare star i-a păşit (atenţiune, naţiune!!!) primul pe covorul roşu, respectivul fiind actorul care a jucat în filmul ""The Last Samurai", care după estimările şi calculele Mihaelei Şerban ar fi avut cele mai mari încasări între filmele din Hollywood. Ce onoare, ce tare ştire, nu-i aşa?! "Not so quick" - cum ar zice americanul. La o simplă verificare aflam ca “mademoazela” Şerban a luat-o rău de tot pe arătură! Minte cu neruşinare, sau de îngheaţă apele crezând că dacă “miticii” de pe Dâmboviţa o vor crede, toată lumea va face acelaşi lucru!
Iata ce spune situl oficial IMDB  în care se regăseşte topul încasărilor din industria cinematografică. Filmul "The Last Samurai" nu se află nici măcar printre ocupantele primelor trei locuri, nici măcar pe locul 10, nici 20, nici 50 , nici 100, nici 200, nici 300... nici... Pe când era gata să mă dau bătut căutând, l-am găsit pe poziţia 418, cu încasări de patru ori mai mici decat fabulase Şerban.
Comunicatul de presă al domnişoarei "profesoare", scris într-un limbaj de lemn, uneori de copil de şcoală generală, abundă în greşeli de tot felul. Dacă înainte de gală, când am vorbit la telefon şi i-am refuzat invitaţia şi premiul mi-a spus că eu i-aş fi modificat cuvintele scrise greşit în invitaţii şi comunicate, acum sper că ceilalţi colegi din presa românească, primind ei înşişi e-mail-ul respectiv se vor convinge singuri de “deşteptăciunea” acestei femei.


La "tânăra şi frageda ei vârstă" Mihaela Şerban "se luptă din greu cu programe grele", cum ar fi cele de exprimare corectă în limba română: "Felicia Filip personalitate marcante".

Dacă domnişoara “profesoară” Şerban, cu atâtea titluri, funcţii, şcoli de diplomaţie, televiziune, jurnalism, chimie, absolvite cu NOTE MAXIME... etc... etc... scrie şi se exprimă în această manieră absolut neacademică, atunci noi, cei plecaţi de zeci de ani din ţară, putem avea o scuză când mai greşim în a scrie sau vorbi în română, nu-i aşa?!


Şerban mulţumeşte doamnei consul că "a încercat să o ajute"!? Când i-a provocat o “gaură” de mii de dolari în cont, asta se numeşte "încercat"?! Wow!
"Who gives a shit", ce şcoală şi cu ce “note maxime” aţi terminat, la cât de agramată sunteţi?!!


Doru Ilioi este "preot" de 20 de ani, mare organizator de "festivaluri". “Mademoazela” Şerban habar nu are că Doru Ilioi nu a fost sau nu este preot, în cultul penticostal nu există aşa ceva, poate predicator, pastor, prezbiter, etc... Iar în ceea ce priveşte implicarea lui în organizarea de "festivaluri", ar fi o premieră să aud că pastorii penticostali, mai nou, fac şi festivaluri...
”Marele actor” în ascensiune, Ganea, m-a dat gata cu fraza de mai jos. Poate am eu probleme în a înţelege logic ce vrea să zică în acea frază..."a studiat teologia ca să iubească spiritul şi tradiţia românească, pentru a putea ajuta România… şi la realizarea galei"... sincer, mă depăşeşte...


Ganea este implicat în proiecte caritabile, alături de… colegu’ de partid, Ilioi, dar apreciază şi misiunile diplomatice, o frază care din nou mă depăşeşte...
 Filiala  din SUA a PP-ului si "numerosi" ei suporteri

Colaborează cu “Sergiu Nicolescu”?! Ăsta cine o fi? Eu ştiam de un actor cu nume asemănător, dar pe acela îl chema Sergiu Nicolaescu, iar pe Dan Puric îl ştiam ca făcând teatru şi nu film!

În concluzie, dacă ai proprietăţi, familie, rude în România… îţi iubeşti încă ţara!
Mda, cam ăştia ne sunt o parte din românii care ne reprezintă cu destoinicie la măreţele “gale” ale României în lume...
Cititi si:

Falsa "Gala a celebritatilor" de la Los Angeles - intoxicare pentru romanii-americani


Comentarii

Chircutz a spus…
Ce vreţi dacă în ţara asta - de lichele şi de secături (este părerea mea)- s-a ajuns să se vândă şi să se cumpere la kilogram diplome de licenţă, de masterat şi de doctorat? Ce vreţi dacă tot în ţara asta un maior de intendenţă, ce împărţea izmene şi bocanci soldaţilor, a ajuns în doar câţva ani general şi apoi în câteva luni unul cu... 4 stele (cel mai înalt grad, din câte ştiu)? Să ne mai mirăm că vorbeşte agramat, fiind de o incultură crasă? Iar acest general a făcut colonei din căprari şi, mai mult, pe unul care nu a făcut un minut de armată în viaţi lui! Ce vreţi dacă iarăşi în ţara asta cea mai înaltă demnitate în stat este ocupată de un individ care nu a citit în viaţa lui un roman, vorbeşte ca un mahalagiu şi, în loc să-şi vadă de preşedinţie, "regizează" spectacole de circ politic? Başca faptul că "le are cu femeile" (că doar n-o fi promovat-o pe Udrea de inteligentă ce e!) şi le şi "troscăie"; aşa cum place la poporul de lichele şi de secături, de altfel! Mai vreţi? Ohooo, câte aş mai avea! Mă conving aproape zilnic de faptul că singurul mesaj valabil al baladei "Mioriţa" este acela că două treimi din poporul român sunt formate din hoţi şi criminali şi o treime din... proşti! Paul Morand: "Romînia este un pământ tragic unde totul sfârşeşte în comic". Mare dreptate avea! El, dar şi mulţi alţii, unii "de-ai noştri": Petre Ţuţea, Marin Preda, Petre Pandrea,Dumitru Drăghicescu şi mlţi alţii. Deh, "fiecare popor îşi are conducătorii pe care şi-i merită" - asta este de la Marx citire.