Falsa "Gala a celebritatilor" de la Los Angeles - intoxicare pentru romanii-americani

Asa cum am promis am revenit cu detalii aditionale legate de aceasta gala fantoma organizata de Mihaela Serban (foto) in strans parteneriat cu Doru Levi Ilioi si Daniel Ganea. Daca la alte gale minciunile au tinut, iata ca ulciorul chiar daca a mers de multe ori la apa, acum s-a spart. Sesizari de tot felul au sosit prin email din mai multe parti, din Romania dar si America, de la colegi din presa centrala dar si persoane care o cunosc personal si chiar au lucrat la un moment dat cu Mihaela Serban. Ce au spus oamenii in marea lor majoritate au confirmat in cursul zilei de azi si cei de la TVR International si ambasada Romaniei din Washington DC si Los Angeles. 
Redau raspunsul dat de TVRi a carei sigla este folosita in mod abuziv pe invitatii de catre organizatoii acestei gale. 
"TVR International nu are nici un acord  de organizare, inregistrare sau transmitere a „Galei celebritatilor” cu dna Mihaela Serban.
Nu suntem implicati in aceasta activitate/ eveniment."a declarat pentru ziarul Gandacul de Colorado, Aura Iosif  consilier in management TVR International.
Mai mult ca sigur ca si gala de anul trecut  la care s-au folosit numele si sigla TVRi a fost tot o minciuna. Am solicitat celor de la TVRi un raspuns si-n aceasta directie, pe care-l asteptam in continuare.

Tot in cursul zilei de azi, dupa ce au infirmat verbal implicarea in organizarea galei, reprezentantii MAE au facut-o si in scris pentru ziarul Miorita USA.

"Urmare solicitarii dumneavoastra, va comunicam ca evenimentul Gala Celebritatilor nu se desfasoara sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe si nici sub cel al Ambasadei Romaniei la Washington sau Consulatului General al Romaniei la Los Angeles. In acest sens, nu vor fi folosite sigla MAE, a Ambasadei sau a Consulatului General.



 Invitatiile celor premiati erau fals inscriptionate cu mesaje din care reiese ca evenimentul este organizat cu implicarea MAE ( Ambasada Romaniei din Washington DC si consulatul din Los Angeles) si TVRi

http://eohf.org/cultural/gala-celebritatilor-romania-usa-2012.pdf



 "Premiul dumneavoastră în cadrul GALEI CELEBRITĂŢILOR, reprezintă un semn de stimă şi respect din partea membrilor juriului, certifică competenţa profesională şi rezultatele obţinute în carieră pe parcursul anilor. " declara organizatorii galei.

Asadar mare gala mare,  insa aceasta pare mai degraba o facatura sau bataie de joc la adresa romanilor-americani invitati.
Din juriul acestei gale fac parte o serie de persoane asupra carora planeaza numeroase semne de intrebare si suspiciune, unele de natura penala.

Prima observatie cu privire la eveniment este faptul ca acestia cu toate ca organizeaza o "gala a celebritatilor" cu sprijinul "MAE sau TVRi,"  gala urmand sa fie, din spusele doamnei Serban, "promovata de sute de ziare", nu are nici macar o simpla pagina pe internet. Nu era firesc oare sa afle tot romanul mai ales cei de la presa ( domna Serban se considera jurnalista) cine sunt si ce fac sau vor sa faca?! In vremurile in care traim, a nu avea o pagina de internet cand organizezi un asemenea eveniment de anvergura si importanta, sa-mi fie cu iertare dar din start pare unul suspect.

Sa le luam insa pe rand. Din spusele organizatorilor, premiile celor invitati la aceast gala "reprezintă un semn de stimă şi respect din partea membrilor juriului". Deci membrii juriului din "stima" si "respectul" lor profund au decis pur si simplu ca romanii din America trebuiesc sa fie premiati.
Citez de pe invitatia la gala : "Presedinte de Juriu: Actrita/Proprietar de banca: Florina Kendrick ROBERTS"  Mai mult ca sigur aceasta actrita romanca ce traieste in California habar nu are in ce a fost bagata.
Ati observat probabil cu cat snobism au mentionat functia presedintelui de juriu! Era oare important ca cineva sa stie cati banii are sotul actritei?! Asta imi aminteste de o carte de vizita haioasa care circula pe internet si unde un individ isi puse drept functie: "sotul patroanei".
Organizatorii galei au impresia ca daca prostimea din Romania ramane impresionata de tiluri si functii, la fel se intampla si cu cei din America.

Alti doi membri implicati in organizarea galei sunt: Doru Levi Ilioi si Daniel Ganea.


Cine  sunt cei doi?! Doru Levi Ilioi- predicator, cu o biserica a carei enoriasi, din spusele romanilor din Arizona, s-au cam dizolvat, Ilioi recunoscand se pare ca are "scula tocita", decizand ca e mai bine sa se lase de predicat si sa se apuce de politica. 
Dupa ce s-a pozat cu politicieni americani pe la cateva  evenimente gen "fundraising" s-a dus la Bucuresti si a luat fata la prostime, inrolandu-se in Partidul Poporului condus de Dan Diaconescu, visand sa fie ales din partea Colegiului 3 Diaspora in Parlamentul Romaniei. 

Doru Ilioi- un om "luminat"- explicand in filmul de mai jos cum s-a uitat la "scula lui proprie si-a vazut ca e tocita". S-a oprit sa si-o ascuta, intrand se pare in politica. 
Acum organizeaza si jurizeaza gale sperand probabil sa castige voturi.







Ascultati si va minunati ce debiteaza Dan Diaconescu despre Ilioi impresionat probabil de cateva poze.
;

Dorul Levi Ilioi are o organizatie religioasa non-profit in Arizona, numita -Painea vietii -"Bread of Life Ministy". Organizatia lui este atat de (in)activa incat ani la rand autoritatile i-au trimis mesaje de avertisment ca i-o inchid. Chiar si in acest an, pana acum cateva zile organizatia nu era in ordine, abia pe data de 6 iune dupa ce  acestia au primit o serie de intrebari din parte presei romanesti din America, in care se sesizau nereguli, acestia au dres rapid situatia.

Pe lista sustinatorilor la "Gala celebritatilor" se afla trecuta si Fundatia “Eastern Orthodox Heritage Foundation. Inc”din California. (www.eohf.org).
Asadar premiile la pompoasa gala sunt oferite de organizatii religioase.





 Stie cineva ce reprezinta semnul facut de Mr. Ilioi.....?!

Marea gala a Mihaelei Serban il are printre membri de organizare si pe Daniel Ganea, care este prieten bun cu Doru Ilioi, fiind unul din directorii organizatiei "Painea vietii". Toti trei pot in poza de mai sus in vizita la Bucuresti.


 Daniel Ganea cu sotia Ana cu ceva ani in urma( sursa:facebook)
Ganea a fost prezentat in ultima vreme, in special prin Romania, ca mare vedeta si "actor" de mare succes la Hollywood, dupa ce tot Mihaela Serban l-a premiat anul trecut intr-o gala similara facuta in Las Vegas si apoi alta la Bucuresti.
 Aceasta promovare a lui pe la unele TV din Romania i-a facilitat-o nimeni alta decat Serban, cu care a petrecut si petrece suspect de mult timp impreuna prin Romania dar si America, Ganea fiind casatorit si cu copii. Persoane din Romania dar si din anturajul lor din Arizona sunt surprinse de comportamentul pe care-l manifesta Ganea cand este in preajma Mihaelei Serban, cei doi lasand de inteles ca intre ei ar fi mai mult decat o relatie profesionala.
 Poze care ulterior au disparut de pe internet!


Cei care il cunosc pe Daniel Ganea sunt surprinsi mai mult sau mai putin de noul stil de viata, limbajul si aluziile pe care le face cand vine vorba de femei, el frecventand si fiind, in trecut, membru intr-o biserica neoprotestanta din Arizona.  Ioan Pop (aka."Reverend John I. Pop") fost pastor neoprotestant din Cluj se cunoaste bine cu Daniel Ganea, cei doi frecventand se pare in tinerete aceeasi biserica in urbea de pe Somes.
 Ganea la o bauta cu prietenii
Sa curga vinul in pahare.... Ganea da de baut prietenilor
 Ganea incercand sa introduca un trabuc sub bluza unei petrecarete....
Ganea cu o sticla de bere in mana si pantalonii patati cu vin
Iata confesiunea actorului Ganea, fost sofer de tir si limuzina, din vremea cand problemele il apropiau de Dumnezeu. Declaratile sunt intr-o reviste online, despre un accident pe care l-a avut cu tirul, el si sotia lui:
 "Amandoi siroiam de sange, iar sotia nu se mai putea misca. Sa iesim afara, parea imposibil, trebuia sa fi sarit din cabina, insa la cat eram de raniti, ni se parea prea mare inaltimea de la care ar fi trebuit sa o pornim. In plus, cine sa ne fi scos de acolo, atata timp cat nimeni nu se apropia de camion, de frica unui incendiu sau a unei explozii? Cabina era deja plina de fum si de gaze. I-am strigat sotiei ca ar fi bine sa ne grabim sa iesim, pana cand nu ia foc camionul. “Du-te acasa, la copii”, mi-a soptit ea, “pentru ca eu nu mai pot sa ma misc. Aici voi muri.” In clipele acelea, mi-am dorit pentru  prima data in viata,  din toata inima, sa parasesc aceasta lume. “Adu-ti aminte”, i-am spus sotiei, “ca atunci cand ne-am casatorit, ti-am jurat dragoste si ti-am promis ca nu te voi parasi niciodata. De aceea, daca Dumnezeu vrea sa murim aici, vom muri amandoi. Parintii nostri ne vor creste copiii, iar Dumnezeu le va purta de grija.
 Imi amintesc ca am luat-o pe sotie pe umar, si am sarit din camionul avariat. Am asezat-o apoi, pe iarba, cat mai departe de masina. Au fost clipe extrem de tensionate, pentru ca ea nu mai era prezenta si nu ii mai simteam pulsul. Si atunci, am strigat cat am putut de tare – “Doamne Dumnezeule, nu imi pasa de nimic din tot ce mi-ai luat , dar Te rog, nu mi-o lua pe ea. Iti promit ca voi spune oricui, oriunde m-as afla, ca Tu existi.” In momentele acelea grele de necaz , sotia, ca printr-o minune, a deschis ochii. A mai durat o ora pana cand a sosit ambulanta, sa ne duca la spital.”

Viata tumultoasa de vedeta la Hollywood se pare insa ca l-a schimbat.... 


Romanii din America nu pot decat sa isi  puna simpla intrebare: oare astfel de organizatori care ofera diplome personalitatilor romane din America  ce credibilitate si valoare sa aibe?!

Cititi si:  Gala celebritatilor romanesti vorbe mari dar goale...

Comentarii

Anonim a spus…
interesant,vad ca e un articol ,,pe surse"
Anonim a spus…
chestia cu inmatriculare societatilor in america e pur formala..sunt multi in situatia asta nu cred ca e un capat de tara, iar legat de gala: erau multmai apreciati daca o anuntau ca pe un eveniment privat chiar organizat in-house cum se zice.Nu trebuiau sa apeleze la smecherii prin utilizarea siglelor institutiilor respective.Pacat.
Din ce am citit in articolul dvs reiese ca Daniel Ganea are o poveste de success pur americana.Da ..figurant sau cu aparitii mici, nu consistente, dar ca sa ajungi sa faci asta la hollywood fie si pentru o productie unde apari 6 secunde sunt mii de insi aliniati la usa.Nu va puneti intrebarea ca oare a fost folosit?
Cati romani poate si de succes sa zicem vor fi pacaliti si fara sa stie prin simpla aparitie acolo vor gira evenimentul?
Sincer ma gandesc si la clasica poveste romaneasca cu vulpea si strugurii..
Anonim a spus…
Dragule, ca sa ajungi sa faci figuratie la Hollywood nu e coada kilometrica cum spui tu. Privesti chestiunea aceasta prin prisma celor din Romania, care tintesc spre asa ceva pt ca nu stiu ce inseamna aceasta si chestia i-ar ajuta sa mearga sa se laude in Romania. In SUA nu e coada la nici un loc de munca din care nu poti sa traiesti o viata decenta, orice ceea ce se pare ca tu nu stii, actorul in cauza NU traieste din actorie. Deci Hollywood-ul are mereu nevoie de figuranti si intr-adevar nu e greu sa-i gaseasca in SUA dar nici nu se inghesuie nimeni sa faca figuratie la Hollywood. In SUA nu impresionezi pe nimeni cu astfel de poze. Dupa cum se stie poti sa-ti faci poze cand vrei si cu cine vrei. De exemplu la un fund rising iti faci poze cu orice politician, depinde cat de avid esti dupa ovatiunile celor din tara de bastina, deoarece, repet, in SUA nu-ti creste reputatia ca ti-ai facut poze cu cineva, oricine ar fi persoana respective. E greu insa sa explicit unuia care traieste intr-un alt mediu pt ca priveste totul prin contextul in care se afla.